Wij werken uitsluitend op basis van afspraak

Wat klanten zeggen:
Maarten (Photo12) heeft uitgebreid de tijd genomen om een serie foto’s te maken die zowel privé als zakelijk te gebruiken zijn. Vooral de zakelijke portretfoto’s zijn naar mijn mening geslaagd, temeer daar deze vaak erg formeel zijn en een kleine twist het verschil kan maken. De resultaten zijn naar volle tevredenheid en ik kan Photo12 dan ook van harte aanbevelen.
       -Sten Beernink-
           〰️
Professionele benadering bij het maken van portretfoto’s. Scherpte en kwaliteit van de foto,s is uitstekend. Aanbevolen voor fotoshoot.
               -Anneke Bor-
       〰️
Onlangs een gave fotoshoot gedaan bij Photo12. Zeer mooie portretfoto's geschoten in een relaxte setting! Zeker aan te bevelen!
                           -Henrick Reijersen van Buuren-
              〰️
Algemene voorwaarden
Op alle rechtsbetrekkingen van PHOTO12 zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing. De tekst van deze voorwaarden is afgedrukt op de achterkant van ons  briefpapier en digitaal hier te lezen. Toepasselijkheid van de Algemene Voorwaarden van de wederpartij wordt hierbij uitdrukkelijk van de hand gewezen.
Gebruiksvoorwaarden van deze website / disclaimer
We behouden ons het recht voor om de informatie op deze site te allen tijde en zonder kennisgeving te
wijzigen en we nemen geen enkele verplichting op zich om de hierin opgenomen informatie te updaten.
Alle informatie en teksten en links zijn zorgvuldig gecontroleerd en kunnen op elk moment bijgewerkt worden. Hoewel PHOTO12 zich inspant om juiste en volledige informatie op deze site te verstrekken, geven wij geen enkele garantie of aansprakelijkheid voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie op deze website. Voor illegale, onjuiste of onvolledige inhoud en in het bijzonder voor schade veroorzaakt door de inhoud van gelinkte pagina's, is de aanbieder van de pagina waarnaar wordt verwezen aansprakelijk. Ongeacht de schade directe, indirecte, financiële of andere schade die zou kunnen voortvloeien uit gegevensverlies, verlies van gebruik of welke andere reden dan ook.
​​​​​​
Back to Top